Rondanje

Obavijest

Pojedini ovdje sebi su dozvolili i previše slobode, i moj blog uzeli su kao svoju platformu za pisanje malicioznih komentara i uz to još klevetničkih stvari i trpanje mene u neke veze i vezice koje se nikad nisu desile. Isti će biti uklonjeni i dalje komentarisanje na ovom blogu zauvijek neodobreno.

Da budemo jasni – iako niko od vas ne zaslužuje da mu se pravdam ili objašnjavam – sve to spominjanje Trama je iz čistog zeza, fola i po vaški kad me vrijeđate zajebancije. Ja Tramu samo znam ime, i ništa više od toga.

Drugo to s kime sam ja imala intimne ili manje intimne odnose isto vas se ne tiče i po vaški nabijem vas na racku sve redom koji mi nešto spočitavate.

Ja nisam ista ta djevojčica koja se 2010. s vama raspravljala, zelena na vaše uvrede i željna validacije, niti ona djevojka kojoj je bilo bitno šta tamo neki bloger ima reći a još manje neki muškarac koji mi može biti otac a koji je ili od ptsdea pobudalio ili jednostavno nema života pa još uvijek obitava na blogeru komentarišući na način da izgleda načitano a beskrajno je odvratan, nimalo naivan i bezopasan, već krajnje uvrijedljiv i sklon pisanju kleveta.

Eto tako. Do skorog čitanja nekih vedrijih stvari, poput proslavljanja mog 35.rođendana, Nacionalnog dana Katara, kraja FIFA-e i svih ostalih tema koje me na ovaj ili onaj način oblikuju u bezobrazno odvratnu osobu koja umije da stavi ljude na njihovo mjesto, napokon.

• Od Dreamerette, Irene i Kisele, jedno sam iskrena kao Selina. • Kulerica blogera od 2008. • Obitavam u Svemiru, sa Jupitera. •

3 comments on “Obavijest

  1. Cestitamo ti ja i Ted! Level-up !😁

    Od kada ja govorim da sviju treba nabijati i stavljat na mjesto, ne samo za internet/blog nego i sire treba tako. Ljudi previse uzimaju slobode da seru, onda smo mi supci kad ih pocnemo stavljati na mjesto, jer prosto dovoljno imamo samopostovanja a i jebe nam se za tudje misljenje. Udri ih bejzbol palicom! 😁😁

  2. Znamo mi da ti Tram najdraži bloger 😝

    Ma pusti ljude, pogotovo ljude ba blogeru.

  3. Halo, Tram je moj nesuđeni muž😁

Leave a Reply