Glupost

Sladoled i kokice, Casio i šljokice.

Imam utisak kda sve što ikad kažem da će da se desi, ne desi se. Čak i ta operacija od prošle sedmice je prebačena na 20. decembar. Ne znam da li vam se ikad desilo da svoj mozak unaprijed isprogramirate na određenu radnju pa recimo to što sam ja planirala ovu sedmicu biti na bolovanju, baš mi je teško organizmu da se prekonta na working mode opet.

Ne znam jeste li svjesni toga da ovdje radna sedmica počinje u nedjelju i završava se u četvrtak i da su petak i subota vikend, ili da smo na 2h ispred vas u budućnosti.

Dakle po lokalnom vremenu je 10:22h i u ofisu sam od 8h već.

Jučer sam potrošila puno para. Na sebe. Čak sam i dvoje štikle kupila. Nude i crne. Divne neke. A jutros nisam smjela da ih obučem. Otkad ja ne nosim štikle. Možda dvije godine već i tako da jutros nisam smjela obući nešto što je najnormalnija stvar a meni bi djelovalo eto kao ja se nešto – sredila. Naštiklala.

Tako sam planirala četvrtak provesti van ofisa, sama negdje sebe da odvedem na ručak, da gledam more i volim ovu temperaturu u decembru, ali eto neće da može.

Razmišljam već par dana šta bih voljela za rođendan i tako mi se sviđaju minđuhe, narukvica i dva lančića u crnoj boji od Van Cleef & Arpels. Samo što je ovo jaaaako puno para. Sve ovo dolje bi bilo nešto malo više od 33,000KM.

Da nađem kakvog bogatog Arapa do četvrtka, tačno bih mu tražila ovo. Oni momenti ja fina i trepkam okicama i ne želim ništa ni od koga su prošli. Želim sve. Želim VCA nakit. I buket lila ruža.

A znate šta? dobit ću jedan veliki patlidžan! (da se ne izražavam, ima djece)

Sanjarenja su džabe.

Pjesma je iz moje 2011.god koju mi je Irena dala.

• Od Dreamerette, Irene i Kisele, jedno sam iskrena kao Selina. • Kulerica blogera od 2008. • Obitavam u Svemiru, sa Jupitera. •

15 comments on “Sladoled i kokice, Casio i šljokice.

  1. I ja bi kakvog bogatog arapa haha. Al ne bi nakit, nego recimo da me voda svugdi po svitu. 😃

  2. Nema, šćeri, u tome sreće; to je trgovinska, a ne emocionalna oblast.

  3. Pa ne znam, biće da je nedostajalo elegancije u cijeloj toj storiji sa Tramvajem.

    Možda da pustiš da ti to čika Život završi😊

  4. Ma sredit cu ti ja bogatog Somalica ili Kurda iz Osla, kakav tramvi on samo ganja i lozi se na sugar mamas ko i na Severinu 😁

  5. Ovoj usvoji me do proljeća, ovdje ziiiimaaaa… ma razmazi sebe, šta te briga

  6. Sviša mi se taj stav: “oni momenti kad ja fina i treptam okicam ai ne želim ništa od nikoga su prošli”

    Ja još uvijek u toj fazi. Slabo tražim išta od ikoga, slabo dajem sebi :/

    • Ne tražiš ti ništa bez razloga. Niko od nas. Vrijedimo toliko. Radodajke i sponzoruše traže stvari bez ikakve griže savjesti, zašto ne bih i ja? Investiram vrijeme, emocije, sebe, dakle – vrijedim. 🙂 😀

Leave a Reply