Muzika

I am a Walker

Otkako je nekad davno prvi put izašla pjesma Faded, postala sam neki velkački fan Alana Walkera i njegove muzike. Pošto sa sobom uvijek nosim neka random sjećanja na ljude, a i 2015.godina je godina mog napuštanja domovine, sjećam se kako mi je Lockica prišila tu pjesmu i onaj stih – Where are you now? i kako je taj moj odlazak napravio sve – Faded …

Kako su neke godine prolazile i odlazile, i njegova muzika se vezala za neka dešavanja. Npr pjesmu On My Way sam stavila skupa sa fotografijom karte za Dohu na mom odlasku i smatram to nekom baš ličnom pjesmom. Iako su i mnoge druge prilično lične.

Kao što sam postovima po blogeru navikala odlazak na koncert Evanescence koji su mi isto tako među muzikom koju volim, voljela bih zvanično da počnemo sa navikavanjem odlaska na neki gig AlanaWalkera, pa eto – navičite i vi.

Ispod bih podijelila ovaj neki movie koji je skoro objavljen na njegovom kanalu. Obratiti pažnju kako se Nacionalni park Sutjeska i spomenik borcima fino uklapa u ovu priču koju Alan Walker priča već 6godina. Lik živi u nekom svom filmu i ja mu se divim na originalnosti, idejama i svemu što stvara.

I za kraj bih podijelila pjesmu koja je snimana između ostalog na lokalitetima u Bosni i Hercegovini.

• Od Dreamerette, Irene i Kisele, jedno sam iskrena kao Selina. • Kulerica blogera od 2008. • Obitavam u Svemiru, sa Jupitera. •

2 comments on “I am a Walker

  1. Ako bude kakav koncert, evo javljam se ja da idemo skupa. Lokacija skroz nebitna 😀

Leave a Reply