Pitanja

O milion bih stvari…

Razumijem da seks nije sve što sačinjava jednu vezu, ali je veliki dio veze. Da su bitne emocije i sve što s njima dolazi. Al de mi objasnite – kako to da dvije žene kad imaju seks vole da im se uđe, tj vole da ih se zadovolji prstima ili dildom, dakle nekim vještačkim udom. U tom slučaju ta žena voli penis, i svršava na isti. Kao što rekoh, razumijem emocije i da želiš biti sa ženom, samo eto priroda seksualnog odnosa i dalje od tebe traži zadovoljstvo u falusu.

Po čemu je onda lezbijka kad je seksu u pitanju?

14 comments on “O milion bih stvari…

  1. Lezbejka je osoba koju seksualno privlače žene. Prvo mi je nejasno otkud ti informacija da ženi treba zadovoljenje penetracijom jer je za većinu dovoljna stimulacija klitorisa za koju ne treba penetracija. Ako je ta informacija sa porno sajtova, videi koji prikazuju lezbejski seks (a vala i bilo kakav drugi) nije realan i napravljen je u svrhu veće popularnosti. Drugo, čak i da žena voli penetraciju, to nema veze sa njenim seksualnim opredjeljenjem. Postoje muškarci koji vole prstić u guzu jer im stimulira prostatu, a gle, nisu homoseksualci. Pretpostavljam da si pitanjem htjela da (do)kažeš da je priroda namijenila seksualne odnose isključivo između muškarca i žene, ali nije sve tako crno-bijelo.

    • Zanimljive su mi ove pretpostavke o meni bez ikakve komunikacije ili spoznaja o tome kakva sam kao osoba. Tu smo da diskutujemo teme jel tako. Nego, ako pročitaš jedan raniji post –Let’s take a deep look inside– pročitat ćeš na koji način lično doživljavam penetraciju pa mi ne treba baš previše objašnjavati kako doći do zadovoljstva, barem to. 😀 Što se tiče porn, taj dio mi nije toliko zanimljiv, imam svoje preference, ali mi znanje ne dolazi iz te industrije. Htjela sam reći većina žena tako percipira zadovoljavanje; percipira – a ne isključivo i doživljava. I za kraj, nisam htjela dokazivati bilo šta, bilo je jedno od pitanja o kojima sam imala razgovor sa jednom drugom osobom, i malo smo se zanijeli pa sam to iznijela ovdje. Ja nisam nigdje htjela da se diskutuje o tome kakva su moja mišljanja, stavovi ili o meni, pa bih voljela da se izuzmu komentari koji imaju za cilj pretpostavke o autoru, radije o temi. 🙂

      • Oprosti, nije mi namjera diskutovati o autoru niti me zanimaju tvoje lične preference. Ja sam u zadnjoj rečenici ustvari navela tvoju insinuaciju samog prvobitno postavljenog pitanja: “Po čemu je onda lezbijka kad je seksu u pitanju? ”
        I moj odgovor je da lezbejstvo nema veze sa vrstom seksa koju osoba preferira.

  2. Pa lezbijka je u tom što više voli da joj žena (ili ona sama) drži dildo nego da muškarac koristi svoj ud.
    Lezbijka je jer joj prilikom seksa žena vjerojatno može izazvati neke emocije i zadovoljstvo koje ne može pružiti muškarac…
    Očito nije samo do tog “tehničkog” dijela da odradiš nešto i svršiš, inaće bi samozadovoljavanje bilo ispunjenje svačijih želja i ne bi uopće postojala potreba za sjedinjenjem (iako danas imaš kojekakvih varijacija na tu temu, sa robo lutkama i sl.)

    • Naravno. Emocije sam svakako prihvatila, a u emocije spada i strast, jel tako, tj ta privlačnost između dvije žene. Više me zanimao tehnički dio kako to nazivaš. Tehnički onda dođe da vole penetraciju – ukoliko naravno to preferiraju – i samim time vole penis?

  3. Ne mora znaciti da je u korelaciji ako volis sam osjecaj penetracije od predmeta falusnog oblika da ujedno volis penis.Ako uzmes da citas iskustva lezbejki i straight zena vidjet ces da neke straight zene ne vole izgled penisa jednostavno odvratan im je, nekakav mixed bag .Znaci osjecaj penetracije =/= voljenje muskog penisa.Mozes o tome vise procackati.

  4. Lezbijka znači prosto da je privlači druga žena. Sad način seksa je druga stvar. Logično da je nekad lezbijkama ugodna penetracija dildom, jer i one imaj g točku. Ali poanta je da na ne želi muškarca, nego ženu koja će ju penetrirat.

  5. Senorita Bandida

    Pa nebi da joj uleti, a na kraju ipak mora🤷🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣šalim se, pa lezbejku pale seksualno žene🤷🏻‍♀️ valjda

  6. Uzmes kokice, zavalis se u fotelju i citas ovo

Leave a Reply